Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ και τους κ.κ ΒΟΛΕΥΤΑΙ

Η βουλή είναι το μέρος όπου αναζητούνται λύσεις για τα προβλήματα, δεν είναι ένα μέρος όπου δημιουργούνται και επιδεινώνονται τα προβλήματα.

κ.κ Βολευταί, κ.κ εκπρόσωποι του πολιτικού συστήματος.
Βρισκόμαστε μπροστά στη μακάβρια πραγματικότητα της οικονομικής και όχι μόνο χρεωκοπίας. Βρισκόμαστε μπροστά στην χρεωκοπία του πολιτικού συστήματος.
Χρεωκοπία και κρίση που σεις κ.κ εκπρόσωποι δημιουργήσατε όταν:
-Απαξιώσατε την παραγωγή και την ανάπτυξη.
-Με την ευλογία σας επικράτησε η "τάξη" των HOMO ASYLIOUS and HOMO ASYLIPTOUS που πλούτισε υπέρμετρα καταμεσούσης της οικονομικής κρίσης.
Η παρασιτική αυτή "τάξη" σφιχτά αγκαλιασμένη με τους πολιτικούς "μπαλαντέρ" , με τον άκρατο φιλελευθερισμό και την ελεύθερη αγορά , χωρίς να παράγει έχοντας τεράστιο εισόδημα για "κατανάλωση", δημιούργησε τεράστια ζήτηση με τις αυξήσεις στις τιμές, ωθώντας τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους, τους φτωχούς την ραχοκοκαλιά της παραγωγικής διαδικασίας, να δανείζεται όλο και περισσότερο για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες. Πουλώντας πανάκριβα προϊόντα και υπηρεσίες αυτή η "τάξη" μας οδήγησε στην κρίση και την καταστροφή...

κ.κ του πολιτικού συστήματος

Αφήστε τις κοκορομαχίες, τις ατελείωτες εξεταστικές επιτροπές, τα "δεν ήμασταν εμείς", ήταν "οι άλλοι", τα δεν ήξερα, δεν είδα κτλ..

Τώρα που χρεωκοπήσατε εντελώς, για την υστεροφημία σας, εδώ και τώρα:
-ΚΗΡΎΞΑΤΕ 10ήμερο πράξεων και παραλείψεων στη Βουλή με ανοιχτή-δημόσια συζήτηση για:
-Την διαχείριση του δημόσιου χρήματος, για τη δημόσια διοίκηση, τους ΟΤΑ
-Για προμήθειες- δημόσια έργα- εξοπλισμούς- αναθέσεις- μίζες- δαπάνες...
-Ζήμενς-βατοπέδι- βατοπΑΙδια- ομόλογα- χρηματιστήριο.......

Αν θέλετε να πουλήσετε και "Πολιτική Μαγκιά", ψηφίστε ομόφωνα ένα ΚΩΔΙΚΑ δεοντολογίας και προσφοράς της Πολιτικής ως ηθικής αξίας της κοινωνίας, και ΆΝΤΕ καλό κατευόδιο!!
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ , το μόνο που έχετε να προσφέρετε!!
Και παραχωρείστε τη Βουλή, στη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ, θα τα καταφέρουν καλύτερα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: