Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

ΔΙΑ.....ΔΗΜΟΤΙΚΑ

Αναβαθμίστηκε..η Καλαμαριά

Εύγε στον κ. Πρωθυπουργό! Διαχώρισε το κράτος απ΄το κόμμα..
Εύγε και στην κ. Παυλίδου(την Μαρία της Έδεσσας όπως λέει και το βιογραφικό της)
δημοτική σύμβουλο, πρώην αντιδήμαρχο παιδείας-αθλητισμού, οικονομικών κτλ, νομική σύμβουλο του ΙΚΑ, μέλος σε διάφορες επιτροπές κτλ, κτλ..
- Εύγε λοιπόν στην κ. Παυλίδου(Μαρία της Έδεσσας) που με πρόταση του κ. Παπανδρέου, εκλέχτηκε στον πολιτικό γραφείο του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ..
Η Καλαμαριά "αναβαθμίστηκε" έχει στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ την κ. Παυλίδου.
Αφου λοιπόν "διαχωρίστηκε" το κόμμα απο λειτουργούς στις υπηρεσίες του κράτους,η κ. Παυλίδου ωφείλει να παραιτηθεί αμέσως απο δημοτική σύμβουλος, από νομική σύμβουλος του ΙΚΑ και απο διάφορες επιτροπές που είναι διορισμένη..
Έτσι θα αφοσιωθεί στα κομματικά της καθήκοντα να αναβαθμίσει τη λειτουργία του ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία.
Φυσικά η θέση που τάχτηκε να υπηρετήσει η κ. Παυλίδου(Μαρία της Έδεσσας) στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο του κόμματός της δεν "συνάδει" με τη φιλοδοξία να είναι υποψήφια δήμαρχος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
-τώρα τι θα κάνει η κ. Παυλίδου;
-θα υπηρετήσει τις διακυρήξεις του κ. Παπανδρέου περί πάταξης της διαφθοράς, ειδικά στους δήμους;
-θα βάλει σε τάξη τη δημοτική παράταξη που διοικεί το δήμο Καλαμαριάς που σε πολλές των περιπτώσεων "ελέγχεται" για κακοδιαχείρηση- κακοδιοίκηση;
-θα τα βάλει με συναδέλφους" της, στελέχη της διοίκησης του δήμου που "διώκονται" για παράβαση καθήκοντος;
Γενικά θα λειτουργήσει με κριτήρια διαφάνειας, αξιοκρατίας κτλ που ο κ. Παπανδρέου και προεκλογικά αλλά και τώρα αναφέρεται συχνά-πυκνά στους λόγους του;
Αν η κ. Παυλίδου(Μαρία της Έδεσσας) αποποιηθεί τις ευθύνες που ανέλαβε, τότε θα επαληθευτεί ή άποψη ότι ο κ. Παπανδρέου την τοποθέτησε στο ΠΓ του εθνικού συμβουλίου για να την αποκλείσει απο υποψήφια δήμαρχο..
Άρα και οι διακυρήξεις θα διαψευθούν... περί κράτους και κόμματος...


Δεν υπάρχουν σχόλια: