Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ



Εντάξει ρε παιδιά παραδίνομαι!



Παρακολουθώ άναυδος όλη αυτή την κατάσταση που διαμορφώνεται μετά την «ιστορική απόφαση» της Ε.Ε για την χώρα και αναρωτιέμαι αν, μετά απ’ αυτό, υπάρχει πολίτης σ’ αυτή την χώρα που να μη νοιώθει την αναπνοή του «αργού θανάτου» στη μούρη του..
-Εύγε στο πολιτικό σύστημα και στους εκπροσώπους του, που ανταποκρίθηκαν στους όρους των δανειστών μας σε βάρος της κοινωνίας και των πολιτών!
-Εύγε στο δι..κομματικό κράτος, αυτουργού της σημερινής καταστροφής!
Αφού λοιπόν μας ζάλισαν με τους «αόρατους» κερδοσκόπους, τα σπρέντ, την επιλεκτική χρεοκοπία, την τρομοκρατία της πτώχευσης, έρχονται σήμερα ως «μεσσίες» και τι μας λένε?
-Ότι αποφάσισαν, να αποφασίσουν, αυτό που είχαν αποφασίσει, όταν αποφάσισαν, να σώσουν τις τράπεζες και τις αγορές!!
Όλο αυτό το διάστημα, το πολιτικό σύστημα με τις «εφεδρείες του»-παρέλαση αναλυτών στα ΜΜΕ, «προοδευτικοί» διανοούμενοι με κείμενα και υπογραφές, με αλλεπάλληλες εμφανίσεις , όχι για να ζητήσουν τον σεβασμό του κοινωνικού κράτους και της κοινωνίας των πολιτών, όλοι αυτοί απαίτησαν την ολοκληρωτική υποταγή όλου του κόσμου στους εκβιασμούς των δανειστών Τους.




Είναι περισσότερο από φανερό ότι το πολιτικό σύστημα και το κομματικό κράτος επέλεξαν να ανταποκριθούν στους όρους των δανείων που το ίδιο το κομματικό κράτος « σύνηψε», περιορίζοντας το κοινωνικό κράτος και τις αυτονόητες λειτουργίες του.
Και τώρα ο εξαγορασμένος προπαγανδισμός, παρελαύνει καθημερινά από τα ΜΜΕ να μας πείσει για «εθνική νίκη» για «ιστορική απόφαση», ότι σωθήκαμε, κι άλλα τέτοια..
Ψάχνω να βρω στην «ιστορική απόφαση» δυο-τρείς λέξεις που να απευθύνονται στην κοινωνία και τους πολίτες!
-Π.χ. πόσοι άνεργοι από τους 800.000 θα βρουν δουλειά ;
-Πόσοι επαγγελματίες-μικροεπιχειρήσεις Δεν θα κλείσουν;
-Πόσοι νέοι θα μπορούν να σπουδάσουν, να πάρουν πτυχία και να μπουν στην αγορά εργασίας;
-Πόσοι συνταξιούχοι Δεν θα κάνουν την «διαθήκη» τους πρόωρα;
-Με ποια ακριβώς ανάπτυξη θα ανακάμψει η κοινωνία;
-Ποιος και πόσος έλεγχος (πόθεν έσχες) θα γίνει, σ’ όλους αυτούς που χρημάτισαν εργολάβοι και προμηθευτές του δημοσίου;
Δεν υπάρχει τίποτα απ’ όλα αυτά στην «ιστορική απόφαση». Ένα υπάρχει:
Η απόλυτη υποταγή του λαού και της κοινωνίας. Η απόλυτη υποταγή της χώρας μας, υλικά και ηθικά στη διεθνή κλεπτοκρατία και στους εθνικούς κομπιναδόρους!!
Τι έκαναν λοιπόν οι «ηγέτες» της ΕΕ στην «ιστορική σύσκεψη» για την κοινωνία και τους πολίτες ολόκληρης της Ευρώπης;
«Επειδή γνώριζαν ότι ο καθένας μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ, ότι όλοι μαζί μπορούν να αποφασίσουν, ότι δεν μπορούν να κάνουν ΤΙΠΟΤΑ…
«πενόμενοι και δυσπραγούντες πορευόμεθα εις το ακατανόητο μέλλον, μη τρέφωσι ουδεμίαν πλέον εμπιστοσύνη εις το πολιτικόν σύστημα»
και εγώ « εν αθωότητι διατελών εξεμάνη κατά παντός υπευθύνου»!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: