Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ



Aπο μέσα "άνεση" και απ' έξω βρωμιά, σκουπιδαριό, καταστροφή του περιβάλλοντος.
Εικόνες ντροπής για όλους μας. Η παραλία μας, που υποτίθεται ότι "αγωνιζόμαστε" να ελευθερώσουμε και διεκδικούμε να αποδοθεί στο δήμο!!
Άραγε οι δημοτικοί μας σύμβουλοι, η τοπική εξουσία περπατάει στην παραλία, τα βλέπει αυτά τα χάλια, κι αν ναί, τι κάνει, απλά τα βλέπει και τα διαπιστώνει;
Πάντως ο ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ δεν δημοσιοποιεί αυτές τις εικόνες, ούτε για καταγγελτικούς λόγους, ούτε για αντιπολιτευτικούς.
Προσπάθειά μας είναι να γνωρίσει ο συμπολίτης μας απο κοντά την παραλία του και την σημερινή της κατάσταση, που δεν τιμά κανένα μας, και να συμβάλλει συλλογικά στον αγώνα για τον καθαρισμό της, την ελευθεύρωσή της και την απόδοσή της στο δήμο και τους πολίτες.
Η διοίκηση του δήμου φαίνεται οτι με την τακτική της, αποξένωσε τους Καλαμαριώτες απο την παραλία τους, απαξίωσε το παραλιακό μέτωπο και τον περιβάλλοντα χώρο του.
Ο ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ καλεί όλους τους συμπολίτες, φορείς και συλλόγους της Πόλης μας να δραστηριοποιηθούν για να σωθεί η παραλία μας, να ελευθερωθεί και να αποδοθεί στους κατοίκους της.
Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες με δράσεις και αναφορές στους αρμόδιους φορείς, Υπουργείο Περιβάλλοντος, Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Νομαρχίας, Επιτροπή Περιβάλλοντος της ΕΕ κτλ
και ταυτόχρονα καλούμε τους Καλαμαριώτες να αγωνιστούμε όλοι μαζί για την παραλία μας.
Επαναφέρουμε την πρότασή μας, να δημιουργηθεί τώρα
"ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ" (νπδδ) και να μπεί μπροστά στον αγώνα για την παραλία μας.

Αύριο είναι η "παρέλαση" για την 28η Οκτωβρίου. Ευκαιρία μετά το τέλος της οι συμπολίτες μας να κάνουν μιά βόλτα στο παραλιακό μέτωπο, να δουν απο κοντά την "ομορφιά" και την "ασχήμια"..

Δεν υπάρχουν σχόλια: